danish
 

element Ronin iphone 5 / 5s taske - sort / bocote træ m / Ultrasuede bagplade


1,103.7 DKK  937.3 DKK


 • Model: iphone - 450179
 • 719 Antal på lager

Vælg venligst:

 • iPhone 4 / 4s
 • iPhone 5 / 5s / 5c


Mængde:

Vi er den # 1 autoriseret element sag forhandler i USA, så du kan købe fra os med tillid! pas af forfalskede produkter på eBay sælges under MSRP. tjek vores perfekte feedback. vi sender hurtigt !!!

Ronin - sort med bocote træ

denne nyeste tilføjelse til Ronin linje er udstyret med en sydamerikanske hårdttræ, bocote (udtales bue-Coe-tay). en meget eksotisk træ, der bocote ikke som en truet art, og vi elsker dette træ til det store udvalg af farver, korn og teksturer.

Denne slående træ er hjemmehørende i Mexico, Mellem- og Sydamerika. træer i højden 65-100 meter i højden, og omkring 3 til 5 meter i diameter. præget af fed figur og zebra-lignende kontraster, vi valgte det som det præsenterer sig godt i de meget små dele, vi producerer. udvælge råmateriale til vores tilfælde, blev vi overrasket over at finde en bred vifte af generelle farve, korn og teksturer. vores vigtigste leverandør af træ er meget specielt om, hvad han vælger at importkonkurrerende han personligt inspicerer hvert logfil, før den går ind i skibscontainere. mens en eksotiske arter, der bocote ikke er opført i bilagene til CITES eller IUCN rødliste over truede arter. dette træ er lovligt importeret til USA, i fuld overensstemmelse med den lacey handling.

denne særlige masse træ viser slående farve kontrastkontrol den varme, næsten orange farve er skudt igennem med mørkebrun til sorte striber . ofte bocote viser et mindre muddiness, med mindre kontrast, men dette parti er meget rart. vi hånd vælger roughsawn boards til forarbejdning, og skær dem i små knipler for vores egen epoxy imprægnering proces. vi inspicere hver enkelt stykke, udskille stykker med usædvanlige farve og Korn- smuk i sig selv, men for forskellige til at indgå i dette parti.

hvert stykke behandles og derefter bearbejdet, inspiceres igen og hånd monteret på præcision kroner. de cnc aluminium kroner er hånd poleret og anodiseret for en glat finish. vi har tilføjet en smuk "gun metal" grå farve til denne linje, fordi det denne farver par

med design inspireret af de rene linjer i katana eller samurai sværd, den . Ronin 5 sætter nye højder i iPhone cover teknologi og stil

Den nye Ronin 5 har en mission: at være den mest stilfulde sag i verden. alle aspekter af Ronin 5 tilfælde, fra design og fremstilling til eksotiske materialer, overgår alt nogensinde set i det mobile tilbehør markedet. vi har nået nye højder med Ronin egenudviklede mikro bearbejdet volumen / mute mekanisme og tilsyneladende umulige CNC bearbejdning detaljer i stærk træ.

Vi har sparet på udgifterne med de valgte materialer til denne præmie sag. aluminium er højkvalitets, lavet i USA og bearbejdes i USA.

Den Ronin 5 er flaget skib model i elementet tilfælde linje af premium mobil tilbehør. Vi havde ét mål for øje, da vi designede Ronin 5:. at give et tilfælde, hvor den vigtigste funktion af alt er stil

funktioner / indeholder:

 • CNC aluminium ender
 • 3 anodiseret finish til rådighed
 • CNC bocote hårdt træ
 • CNC volumen / mute / on / off knap detaljer
 • Ultrasuede ™ aftagelig beskyttende bagplade
 • hastighed skruenøgle inkluderet < li> skærmbeskytter medfølger
 • Made in USA

 • element Ronin iphone 5 / 5s taske - sort / bocote træ m / Ultrasuede bagplade
  element Ronin iphone 5 / 5s taske - sort / bocote træ m / Ultrasuede bagplade
  element Ronin iphone 5 / 5s taske - sort / bocote træ m / Ultrasuede bagplade  Din IP adresse er: 54.167.62.170
  Copyright © 2018 Billige Iphone Cover Læder All rights reserved.Powered by www.seslibalon.com
  iphone 5s cover -- iphone 4s cover -- iphone 6 cover læder -- iphone cover